• Gratis verzending bij besteding vanaf €30,-
  • Verwachte levertijd van onze producten: 1-3 werkdagen!
  • Gratis verzending bij besteding vanaf €30,-
  • Verwachte levertijd van onze producten: 1-3 werkdagen!

News Detail

Alles wat er bij KoopjesAap aan de hand is in de tweede week van mei!

Alles wat er bij KoopjesAap aan de hand is in de tweede week van mei!

Beste Klanten,

Welkom bij weer een wekelijkse update van KoopjesAap. In deze wekelijkse update laten wij jullie, zoals altijd, weten hoe het ervoor staat bij ons. Wij delen alle nieuwtjes over hoe het bij ons gaat met jullie!

Allereerst zijn wij blij te mogen mededelen dat wij van het KoopjesAap team nog steeds allemaal gezond zijn. De strenge maatregelen rondom de corona crisis hebben bij ons dus erg goed gewerkt! Wij zijn van plan dit daarom ook nog een tijd lang aan te houden. Dit betekent dat bestellingen af en toe nog steeds wat vertragingen kunnen oplopen omdat wij niet teveel mensen tegelijkertijd aanwezig willen hebben in ons magazijn. 

Een heleboel DHL punten zijn gesloten en ook deze week waren er weer meer dicht dan de week ervoor. Hierdoor konden DHL bestellingen tijdelijk niet verzonden worden. Gelukkig hebben wij een alternatief ophaalpunt gevonden voor DHL bestellingen zodat wij alsnog alle bestellingen goed hebben kunnen verzenden! Hopelijk sluit dit DHL punt niet ook en kunnen wij hier in de nabije toekomst gewoon onze pakketjes blijven brengen!

Zolang niet alle maatregelen ingetrokken zijn houden wij onze korting voor thuisblijvers actief. De kortingscode "Thuisblijven15" geeft 15% korting op je gehele aankoop en is in te vullen bij het afrekenen van je bestelling. Er is geen minimum bestelbedrag nodig dus vul de code in bij iedere bestelling die je doet!

Afgelopen week hebben wij een aantal producten aangevuld in ons magazijn maar hebben wij geen nieuwe producten binnen gekregen. Ook producten die wegens de corona crisis niet te koop waren, zijn helaas nog steeds niet te koop. Wij blijven in de gaten houden wanneer wij deze producten weer bij onze leveranciers kunnen krijgen. 

Wij wensen jullie allemaal veel sterkte de aankomende week en zien jullie graag weer terug aankomende week bij onze volgende blogpost! Alvast tot dan.

Met vriendelijke groet,

Het KoopjesAap Team


Schrijf een reactie

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Comment are moderated