• Gratis verzending bij besteding vanaf €30,-
  • Verwachte levertijd van onze producten: 1-3 werkdagen!
  • Gratis verzending bij besteding vanaf €30,-
  • Verwachte levertijd van onze producten: 1-3 werkdagen!

News Detail

Eerste wekelijkse blog van mei!

Eerste wekelijkse blog van mei!

Beste klanten,

Het is weer zo ver! Onze wekelijkse blog over alles dat er gaande is bij KoopjesAap. We zitten nog steeds veel binnen en proberen zo min mogelijk bij andere mensen in de buurt te komen. Gelukkig is er bij ons nog steeds niemand ziek! De maatregelen werken voor ons dus erg goed.

Wij hopen dat jullie ook nog allemaal gezond zijn en anders wensen wij jullie erg veel beterschap! Blijf nog vooral lekker thuis en breng niemand in gevaar. Het zijn zware tijden maar samen komen we er doorheen! Probeer te genieten van de vrije tijd die je hebt of wees erg voorzichtig als je nog wel aan het werk bent! 

Wij willen jullie er ook graag even aan herinneren dat wij nog steeds extra korting geven op al onze producten zolang wij allemaal nog zoveel thuis moeten blijven. Vul bij het afrekenen de kortingscode "Thuisblijven15" in om 15% korting te krijgen op je hele aankoop bij KoopjesAap! 

De afgelopen week is er bij ons voor de rest weinig veranderd. Wij hebben ook in deze tijd nog steeds een hoop mooie aanbiedingen en wij hopen dat jullie nog steeds alles kunnen vinden wat jullie zoeken. Wij zijn nog steeds bezig met het aanvullen van ons assortiment maar een hoop van onze oude producten zijn vanwege de crisis nog steeds niet beschikbaar.

Wij hebben de afgelopen week wat vertraging gehad in ons magazijn omdat wij proberen zo min mogelijk mensen tegelijk aanwezig te hebben. Maak je geen zorgen als je je bestelling nog niet hebt ontvangen, het is onderweg! Ook de aankomende weken verwachten wij dat er nog wat vertragingen kunnen optreden. Wij doen ons best jullie bestellingen allemaal zo snel mogelijk te leveren maar veiligheid staat bij ons bovenaan.

Hopelijk zijn jullie weer voldoende geïnformeerd met deze blogpost. Volgende week zijn wij er weer met een nieuwe blogpost. Alvast tot dan!

Met vriendelijke groet,

Het KoopjesAap team

 


Schrijf een reactie

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Comment are moderated