• Gratis verzending bij besteding vanaf €30,-
  • Verwachte levertijd van onze producten: 1-3 werkdagen!
  • Gratis verzending bij besteding vanaf €30,-
  • Verwachte levertijd van onze producten: 1-3 werkdagen!

News Detail

KoopjesAap doet voorzichtig maar zit niet stil

KoopjesAap doet voorzichtig maar zit niet stil

Beste Klanten,

Welkom bij de wekelijkse update van KoopjesAap. Wij hebben weer het een en ander mede te delen. Allereerst willen wij graag delen wat wij de afgelopen week hebben gedaan. Daarna geven wij jullie een update over hoe het ervoor staat met de corona crisis bij KoopjesAap. En tot slot laten wij je weten wat je in de toekomst kan verwachten hier bij KoopjesAap!

Deze week zijn wij bezig geweest met het verbeteren van de afbeeldingen bij de producten op onze website. Veel van onze foto's waren oud en voldeden niet meer aan de kwaliteit die wij willen bieden. Daarom zijn wij bezig geweest met het maken van nieuwe productfoto's bij zoveel mogelijk van onze producten. Op deze manier proberen wij om al onze foto's op het niveau te krijgen dat wij willen hebben én zullen onze foto's allemaal in dezelfde stijl zijn. Nu hebben wij bijvoorbeeld foto's die een mooie witte achtergrond hebben en waarop het product goed te zien is maar daarnaast hebben wij ook nog foto's waar het product te zien is op een rommelige achtergrond. In de nabije toekomst hopen wij voor ieder product een heldere foto te hebben op een witte achtergrond. Op deze manier maken wij winkelen op www.koopjesaap.nl een stuk overzichtelijker en aangenamer. Alhoewel al redelijk wat foto's verbeterd zijn zullen er de aankomende weken nog meer foto's gemaakt worden. Wij hopen over twee weken hiermee klaar te zijn en dus een foto te hebben bij ieder product.

De corona crisis is nog steeds bezig en velen van ons zitten nog steeds thuis. Ook bij KoopjesAap proberen wij zo min mogelijk mensen tegelijk in ons magazijn te hebben. Daarom is het nog steeds zo dat er af en toe een product iets vertraagd kan zijn maar maak je geen zorgen, je bestelling zal er binnen enkele dagen alsnog zijn!

Wij hadden daarnaast ook een klein oponthoud omdat een aantal punten van DHL waar wij zaken mee doen (tijdelijk) gesloten zijn wegens de corona crisis. Hierdoor moesten wij opzoek naar een DHL punt dat nog wel open was. Dit hebben wij gevonden en alle DHL bestellingen zullen daardoor weer gewoon verzonden worden. Onze excuses voor het ongemak als hierdoor jouw bestelling iets vertraagd is geweest.

Er is nog geen verandering in assortiment als het gaat om de producten die wij er vanwege het corona virus tijdelijk uitgehaald hebben. Veel van onze leveranciers in het buitenland zijn namelijk nog steeds niet beschikbaar. Wij verwachten dat dit nog minstens een maand kan duren. 

Aankomende week gaan wij dus verder met verbeteren van onze foto's en blijven wij goed kijken naar wanneer wij veel producten weer terug kunnen krijgen in ons assortiment. Ook zullen wij volgende week weer een update plaatsen over hoe het er voor staat. Wij danken iedereen die tot zo ver gekomen is met lezen en zien je graag weer terug bij onze volgende blogpost!

Met vriendelijke groet,
Het KoopjesAap team!


Schrijf een reactie

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Comment are moderated