• Gratis verzending bij besteding vanaf €30,-
  • Verwachte levertijd van onze producten: 1-3 werkdagen!
  • Gratis verzending bij besteding vanaf €30,-
  • Verwachte levertijd van onze producten: 1-3 werkdagen!

News Detail

Nog een corona update bij KoopjesAap!

Nog een corona update bij KoopjesAap!

Beste Klanten,

Wij hopen dat het goed gaat met jullie allen in deze wat zwaardere tijden. Hier is weer een wekelijkse update van ons om jullie op de hoogte te houden van wat er speelt bij KoopjesAap. Daarnaast willen wij jullie eraan herinneren dat de kortingscode "Thuisblijven15" nog steeds werkt, en 15% korting geeft op je gehele aankoop. De code kan ingevuld worden bij het afrekenen van je bestelling.

De corona crisis is nog steeds aan de gang. Bij KoopjesAap proberen wij niet te veel mensen tegelijk in ons magazijn te hebben en onze mensen zoveel mogelijk vanuit huis te werken. Tot nu toe heeft dit erg goed gewerkt want nog niemand bij ons heeft het virus gehad! Dit betekent wel dat soms bestellingen wat vertraging oplopen en dit zal ook de aankomende tijd nog zo blijven.

Zoals eerder vermeld werken zoveel mogelijk mensen vanuit huis. Ook onze klantenservice werkt vanuit huis en is zo nog steeds goed te bereiken. Als jij een vraag of opmerking hebt voor ons dan kan je ons dus altijd bereiken. Wij proberen op werkdagen binnen 24 uur gereageerd te hebben op alle mails die wij ontvangen. 

Voor onze voorraad is er niet veel veranderd. Enkele producten hebben wij wel weer beschikbaar gesteld maar de meeste producten in ons assortiment zijn nog steeds niet verkrijgbaar. Onze excuses hiervoor en wij hopen hier snel weer beter nieuws over te hebben.

Ten slot hebben wij de afgelopen week de puntjes op de i gezet als het gaat om het verbeteren van de foto's op onze website. Natuurlijk zullen er altijd foto's nog mooier kunnen maar vrijwel ieder product op onze website heeft nu een duidelijke foto die door ons eigen team gemaakt is! Wij zijn hier heel erg trots op en wij hopen dat jullie dit ook erg kunnen waarderen. Mocht je iets zien op onze website dat echt niet klopt dan kan je daar ook altijd voor terecht bij onze klantenservice.

Wij wensen iedereen sterkte tijdens deze zware tijden en hopen jullie weer voldoende geïnformeerd te hebben met deze blogpost. Vergeet niet jullie kortingscode in te vullen bij het winkelen en tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Het KoopjesAap team!


Schrijf een reactie

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Comment are moderated