• Gratis verzending bij besteding vanaf €30,-
  • Verwachte levertijd van onze producten: 1-3 werkdagen!
  • Gratis verzending bij besteding vanaf €30,-
  • Verwachte levertijd van onze producten: 1-3 werkdagen!

News Detail

Tijdelijk minder aanbod wegens coronavirus

Tijdelijk minder aanbod wegens coronavirus

Beste klanten,

De corona crisis is voor iedereen erg vervelend en ook wij hebben dat gemerkt. Ook bij ons zijn er nu wat dingen net iets anders geregeld dan normaal. Hierbij een update van wat je kan verwachten bij KoopjesAap in deze tijd van crisis.

Tijdelijk hebben wij een groot aantal producten, die afkomstig zijn uit het buitenland, uit ons assortiment gehaald. Omdat een groot aantal van onze producten in het buitenland geproduceerd en geleverd wordt, zijn een aantal van onze leveranciers tijdelijk niet beschikbaar. Deze leveranciers zitten in gebieden die zwaar getroffen zijn door het virus. Wanneer deze weer beschikbaar zullen zijn en óf deze weer beschikbaar zullen zijn weten wij helaas nog niet. Wij zullen regelmatig van ons laten horen met updates over hoe het er voor staat.  

Al onze producten die wij op voorraad hebben in Nederland zijn gelukkig nog wel beschikbaar. Deze levering gaat gewoon door maar kan soms iets vertraagd zijn omdat wij proberen niet te veel van onze mensen tegelijk in het magazijn aanwezig te laten zijn. Gezondheid staat bij ons namelijk op de eerste plaats.

Als het goed is zijn alle eerdere bestellingen nog onderweg en worden deze dus niet geannuleerd. Mocht je je bestelling na de levertijd nog steeds niet ontvangen hebben, laat het ons dan weten via onze klantenservice. Wij zullen je dan zo snel mogelijk verder helpen.

Onze excuses voor eventueel ongemak en wij wensen jullie allen veel sterkte in deze ongemakkelijke tijd. Om deze dagen net wat prettiger door te komen hebben wij de kortingscode "Thuisblijven15" die 15% korting geeft bij het afrekenen. De code werkt op je hele bestelling en is geldig tot minimaal eind april. Iedereen kan hier gebruik van maken, ongeacht de grootte van je bestelling.

Wij hopen jullie alleen voldoende geïnformeerd te hebben hiermee en hopen dat de crisis snel weer voorbij is.

KoopjesAap


Schrijf een reactie

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Comment are moderated