• Gratis verzending bij besteding vanaf €30,-
  • Verwachte levertijd van onze producten: 1-3 werkdagen!
  • Gratis verzending bij besteding vanaf €30,-
  • Verwachte levertijd van onze producten: 1-3 werkdagen!

News Detail

Wekelijkse update!

Wekelijkse update!

Beste Klanten,

Hier zijn wij weer met onze wekelijkse blogpost over alles dat er op dit moment gebeurt bij en op KoopjesAap.nl! Deze week was een rustige week voor ons. Er is weinig veranderd en gelukkig zijn wij bij KoopjesAap allemaal nog erg gezond!

Wij hebben wel weer een aantal producten binnen gekregen die wij vorige week nog niet beschikbaar hadden. Zo hebben wij nu weer rietjes en een hoop ringen op voorraad! Ook zijn hier meteen mooie foto's van gemaakt! Neem dus vooral een kijkje als je nog naar iets opzoek bent! 

Wij bij KoopjesAap proberen nog steeds zo veel mogelijk vanuit huis te doen en proberen zo min mogelijk mensen aanwezig te hebben in ons magazijn. Wel zorgen wij ervoor dat alle bestellingen nog steeds geleverd worden! Soms kan het gebeuren dat je bestelling iets vertraagd is. Onze excuses voor dit ongemak en erg veel bedankt voor jullie geduld en begrip. Bij ons staat veiligheid erg hoog en wij zijn er erg blij mij dat het zo goed gaat.

Ook de aankomende weken verwachten wij weer meer producten beschikbaar te hebben én natuurlijk voor de scherpste prijzen! Houd ons in de gaten en blijf deze blogposts lezen als jij geïnteresseerd bent in ons. Wij houden je wekelijks op de hoogte met wat er bij ons gaande is.

De kortingscode "Thuisblijven15" is nog steeds in werking en geeft 15% korting op je gehele aankoop. De code kan ingevuld worden bij het afrekenen. Zolang wij allemaal thuis moeten blijven, houden wij deze code actief. Dan wordt het toch net weer wat makkelijker deze dagen door te komen!

Wij wensen jullie weer allemaal erg veel sterkte aankomende week en zien jullie graag weer terug volgende week bij onze volgende wekelijkse update! Ook volgende week hebben wij weer een heleboel mee te delen. Alvast tot dan!

Met vriendelijke groet,

Het KoopjesAap team


Schrijf een reactie

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Comment are moderated