Bestelling en levering

 

Als u een bestelling gedaan heeft bij www.KoopjesAap.nl wordt deze met de grootste zorg verwerkt binnen maximaal 1 werkdag. 

Hieronder zijn een aantal veelgestelde vragen toegelicht.  

- Wat zijn de levertijden?

We hebben drie soorten leveringen:

DHL/PostNL levering: Wanneer een product voorradig is (dit is aangegeven bij een product) is er de mogelijkheid om het product te ontvangen via DHL/PostNL. Gemiddeld wordt het product dan verzonden binnen 1 werkdag. Vaak is het zo dat wanneer een product voor 12.00 uur besteld is via deze verzendmethode het de volgende dag al verzonden is. De meerprijs voor deze verzendmethode verschilt per product en is bij het afrekenen weergegeven. 

Snelle levering: Deze snellere levering kost €2,49. Je bestelling zal in gemiddeld 10 werkdagen bezorgd worden. Dit kan iets langer duren wanneer er naar België verstuurd moet worden, daar is het gemiddeld 12 werkdagen.

Gratis levering: Heb je gekozen voor een gratis levering? Dan zal je bestelling in gemiddeld 20 werkdagen bezorgd worden.

Zoals gemeld op de website is de levertijd van de gratis standaard verzending gemiddeld 20 werkdagen (weekend niet meegeteld dus). De daadwerkelijke levertijd kan verschillen tussen de 10 en de 40 werkdagen, afhankelijk van de drukte. 
Uit ervaring weten wij dat op het moment van daadwerkelijk verzonden de gemiddelde overkomstduur korter is. Wij kunnen u dit echter niet garanderen. Er kan om ons onbekende reden altijd een vertraging ontstaan. Mocht u deze bestelling binnen 30 werkdagen niet compleet hebben ontvangen laat u het ons dan z.s.m. weten door contact met ons op te nemen. Dan zoeken wij voor u uit waar de betreffende artikelen zich op dat moment bevinden, en proberen het product opnieuw te versturen en in gevallen wanneer dit niet kan stuurt Koopjesaap.nl het aankoopbedrag terug.

 

- Waarom is de levertijd langer?

Het duurt langer omdat ons magazijn in het buitenland gevestigd is en uw bestelling gratis verzonden wordt direct vanuit het buitenland. Zo kunnen wij de kosten laag houden. Hierdoor kunt u profiteren van scherpe prijzen en kortingen tot 90%. 

  

- Verzendkosten bij Koopjesaap.nl

De standaard verzendkosten bedragen € 0,00 (GRATIS) voor zendingen van Koopjesaap.nl. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een snellere levering met track en trace voor een meerprijs van €2.49. Ook is het mogelijk om te kiezen voor DHL of PostNL voor een meerprijs wat aangegeven is tijdens het afrekenen.  

 

- Minimum bestelbedrag

Koopjesaap.nl heeft GEEN minimum bestelbedrag. U kunt elk product los bestellen. 

 

- Bestellingen tussen 30 januari en 14 februari

Let op: vanwege vieringen in het land waar het meest van onze producten geproduceerd worden, namelijk China, is het mogelijk dat de levertijd van de bestellingen langer, tot wel 2 weken langer,  kan zijn dan het aangegeven gemiddelde.