Bestelling en levering

 Bestelling en levering bij KoopjesAap.nl!

 

Als u een bestelling gedaan heeft bij www.KoopjesAap.nl wordt deze met de grootste zorg verwerkt binnen maximaal 1 werkdag. De verzendmethode wordt bij het afrekenen gekozen. 

Hieronder zijn een aantal veelgestelde vragen toegelicht.  

- Wat zijn de levertijden/verzendmethoden?

We hebben twee soorten leveringen:

DHL/PostNL: Wanneer een product voorradig is (dit is aangegeven bij een product) is er de mogelijkheid om het product te ontvangen via DHL/PostNL. Gemiddeld wordt het product dan verzonden binnen 1 werkdag. 

Priority: Je bestelling zal in gemiddeld 10 werkdagen bezorgd worden. Dit kan iets langer duren wanneer er naar België verstuurd moet worden, daar is het gemiddeld 12 werkdagen.
 

- Waarom is de levertijd langer?

Het duurt soms wat langer dan 10 werkdagen wanneer u kiest voor de priority verzending omdat ons tweede magazijn in het buitenland gevestigd is en uw bestelling verzonden wordt direct vanuit het buitenland. Zo kunnen wij de kosten laag houden. Hierdoor kunt u profiteren van scherpe prijzen en kortingen tot 90%. 

Pakketten met PostNL/DHL worden over het algemeen binnen een aantal werkdagen geleverd. 

  

- Verzendkosten bij Koopjesaap.nl

De standaard verzendkosten bedragen € 1,99 voor zendingen van Koopjesaap.nl via de priority verzending met track en trace. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een snellere levering indien voorraad voor een meerprijs van €3,49 / €6,49 (afhankelijk van de grootte van het pakket). Deze prijzen zijn tevens aangegeven bij het afrekenen.

 

- Minimum bestelbedrag

Koopjesaap.nl heeft GEEN minimum bestelbedrag. U kunt elk product los bestellen. 

 

- Bestellingen tussen 30 januari en 14 februari

Let op: vanwege vieringen in het land waar het meest van onze producten geproduceerd worden, namelijk China, is het mogelijk dat de levertijd van de bestellingen langer, tot wel 2 weken langer,  kan zijn dan het aangegeven gemiddelde.